Visszatérítési feltételek

Tudjuk, hogy a megfelelő jógamatrac megtalálása nehéz feladat és sokszor személyesen is meg kell győződni annak minőségéről. Hiszünk benne, hogy a LotiYoga jógamatracok kezdő és haladó jógik számára is tökéletes társak lesznek hosszú távon is. Ezért 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk jógamatracunkra. A feltételeket a továbbiakban olvashatod.

A visszaküldött matracnak tökéletes állapotban kell lennie, és csak az eredeti csomagolásban visszaküldött matracok árát tudjuk visszatéríteni. A visszaküldés költségeit Neked kell állnod és mindaddig a Te felelősséged, amíg meg nem érkezik hozzánk. Az elveszett, visszaküldött csomagok árát nem tudjuk visszatéríteni. Mielőtt visszaküldenéd, kérjük keress minket a hello@lotiyoga.hu e-mail címen. Az előre nem egyeztetett visszaküldést nem tudunk átvenni.

Amint megérkezett hozzánk a matrac és leellenőriztük a minőségét, 3 munkanapon belül visszautaljuk az árát.

A LotiYoga kifejezetten elkötelezett a környezet védelme mellett, ezért szeretnénk kérni, hogy minél jobban gondold át online vásárlásod.  A csomagok oda-vissza küldése megterheli a környezetet, ezért minden visszaküldés előtt először azon leszünk, hogy megoldjuk problémádat.