Gyakran Ismételt Kérdések

A szállítás ingyenes Magyarország területén. Ha Európa más országába szeretnél rendelni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. A környező országokba sokszor szintén ingyenesen szállítunk 🙂

Igen! Vedd fel velünk a kapcsolatot a szállítási költségek miatt. A környező országokba sokszor ingyenesen szállítunk 🙂

A rendelést követő 1-2 munkanapon belül már Nálad is lesz a jógamatracod 🙂

A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja ki Hozzád. SMS-t küldenek a kiszállítás napján és fel is hívnak kézbesítés előtt, hogy otthon vagy-e. Ha nem tudod átvenni a csomagod, akkor a Hozzád legközelebb lévő postán még 10 napig átveheted.

Keress minket elérhetőségeink egyikén. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy megoldjuk a poblémát 🙂

loti yoga faq

A leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a bankkártyás fizetés. A Barion rendszerén keresztül lehetőséged van az összes Magyarországon elfogadott bankkártyával fizetni. Ezen felül használhatsz Barion tárcát is.

A jógaszőnyegedet utánvéttel is fizetheted a futárnak, azonban ennek plusz költsége 990 Ft.

Weboldalunk SSL (Secure Socket Layer) tanúsítvánnyal rendelkezik. Bank-, és hitelkártya adataid a legnagyobb biztonságban vannak a fizetés során. Az adatokat sem mi, sem más nem látja.

Alapvetően a bankkártyás fizetést preferáljuk, de megértjük, ha csak átutalással tudsz fizetni. Ebben az esetben írj nekünk és küldünk díjbekérőt, amin rajta lesz számlaszámunk és a közlemény is. Kérjük előre ne utald el az összeget, mert nehezen tudjuk majd beazonosítani. 

Őszinték leszünk: az utánvét kockázatos. Nekünk is plusz költséget jelent, ráadásul sajnos sokszor megeseik, hogy a vásárló nem veszi át a terméket, nekünk viszont a szállítást (ami egy ilyen nehéz termék esetén nagyobb költség az átlagosnál) ugyanúgy ki kell fizetnünk, plusz a visszaszállítás költségét is. Kisvállalkozásként ez az összeg nekünk egy fajta “biztosítás”.

Ha szeretnéd ezt a költséget megspórolni, akkor fizess bankkártyával Barionon keresztül, ami abszolút megbízható online fizetési megoldás, vagy írj nekünk és kérd az átutalásos fizetést.

Nagyon fontos, hogy ne használj erős kemikáliákat!  Higíts fel egy kis szappant vagy mosogatószert (legjobb, ha növényi alapúak) bő vízzel és használj szivacsot (de ne túl durvát). Azt javasoljuk, hogy 5-10 használat után mindig tisztítsd le matracod. Azonban figyelj arra, hogy a túl gyakori, erős szerekkel történő tisztítás rosszat tesz a matracodnak hosszú távon. Tisztítás után hagyd a matracodat szabadon megszáradni.

Azért, hogy matracod sokáig kiszolgáljon Téged, kérjük kerüld az illóolajok használatát, mert nem tesznek jót a matrac anyagának. Ugyanez igaz arra az esetre is, ha frissen kented be a kezed vagy a tested testápló szerekkel: ezek az anyagok nyomot hagyhatnak a matracon. Persze a legtöbb folt idővel eltűnik vagy egyszerűen letisztítható.

A matracot mindig a mintával kifelé tekerd fel. Ez nagyon fontos, hiszen így fog ép maradni a külső felületet, valamint gyakorláskor is szépen a földre fog simulni.

A LotiYoga matracok fenntartható forrásból származó, természetes gumiból készültek, ezért a kicsomagolást követően érezheted a gumi illatát. Ez rövid idő alatt el fog tűnni. Ha nagyon zavar a szaga, akkor javasoljuk, hogy terítsd ki a matracod és hagyd magára pár órára nyitott ablak mellett vagy az udvaron.

Nyáron az erős napfény és a meleg roncsolhatja a matrac anyagát, ezért kérjük ne hagyd kint a tűző napon. Persze a matracod nem vámpír, nem lesz baja egy kis napfénytől, nyugodtan gyakorolhatsz nyáron a szabadban 🧛‍♀️ 😉 De ahogy a Te bőrödnek sem tesz jót a túl sok napsugárzás, úgy neki sem 🙂

Kellemes gyakorlást kívánunk! Namaste! 🙏

Nem találtál választ a kérdésedre?

Írj nekünk!

E-mail

hello@lotiyoga.hu

"Yoga does not just change the way we see things, it transforms the person who sees.”

B.K.S Iyengar